Stampin' Up! - kalender  
Evenement
  • Datum en tijd:
    20 October 2020  |   19:30  -  22:00
    Amsterdam
  • Locatie

    StampinCronelia

  • Adres
    Oostweg 2, Horssen (Gld.)
Gemaakt door:

Corine van Wijk

Oct 20

Workshop "Boho Indigo"

Een van de mooiste sets uit de jaarcatalogus is toch wel de BOHO INDIGO product medley. Een prachtige set in rustige en neutrale tinten papier, stansen, stempels, lint en nog veel meer moois. Dit alles maakt de set zeer veelzijdig en geschikt voor zowel mannen- als vrouwenkaarten. Daarnaast is er nog veel meer mee te maken.

Een avond lang ga jij aan de slag met al dit moois, middels een uitgebreid materialenpakket en diverse extra’s. We maken niet alleen mooie kaarten, maar ook andere gave projecten.

LET OP:
Deze workshop gaat door bij minimaal drie aanmeldingen. En er is voor deze workshop slechts voor zes personen plaats. Bij veel aanmeldingen kan ik een nieuwe datum plannen.

Prijs: €20,00 inclusief een uitgebreid materialenpakket en onbeperkt koffie/thee/koek.

De workshop is gratis bij aankoop van minimaal €30,00 aan Stampin’ Up!-producten bij StampinCronelia tijdens de workshop, of bij aanschaf van het Starterspakket deze avond.*

Zelf breng je je lijmsoorten (Tombow multiglue, Dimensionals, Tear & Tape e.d.), papiersnijder en schaar mee. Diverse lijmsoorten zijn ook bij mij te koop.

Datum: dinsdagavond 20 oktober 2020
Locatie: StampinCronelia, Oostweg 2 te Horssen (Gld.).
Tijd: 19:30 tot 21:30 uur
Aanmelden: boho@cronelia.nl

*niet in combinatie met: andere acties van StampinCronelia/afgeprijsde artikelen

Foto ©Stampin' Up!.


#StampinCronelia #stampinup #Horssen #stempelen #stampinupdemonstratrice #stampinupdemo #stampinupdemonstrator #stampinupworkshop #creatief