Stampin' Up! - Calendar  
Event
 • Date & Time:
  September 27, 2021  |   19:30  -  21:00
  Amsterdam
 • Location

  Aterlier Paper-Tree

 • Address
  Kortenhoevendijk 9E
Created By:

Barbara van den Boom

Sep 27

Plakboeken Workshop waterval

Wat doe jij met je foto's tegenwoordig laat je ze op je telefoon staan, maak je er online een prachtig fotoalbum van of druk je je foto's af en wat doe je er dan mee. 
Scrapbooken  is echt hot tegenwoordig, is zie soms prachtige pagina's voorbij komen. Zelf plakte ik vroeger al mijn vakantie foto's in plakboeken van de Hema, dat vond en vind ik echt super leuk om te doen bonnetjes erbij wat mooi design papier en stempelen maar tekst en of afbeeldingen. 

De workshop plakboeken is er elke maand meestal op maandag of op dinsdag avond. de ene maand maken we een project die we in het boek plakken de andere maand gaan we scrappen, we gebruiken design papier, stempels, stansen, ponsen en wat je nog meer wil gebruiken in je boek zoals je foto's en maken de zo de pagina's in het album vol. zo krijg je een mooi overzicht van je foto jaar. 

Deze week vullen we het boek met een waterval dit is een project wat je in je boek plakt waar je dan meerdere foto's op kwijt kan dit is 1 bladzijde in het boek. 

Besluit je om mee te doen dan heb je een plakboek nodig en Foto's. Neem dan contact met me op dan kan ik je vertellen waar je die fotos voor niet al te veel geld af kan laten drukken. Mail naar barbara@paper-tree.nl of
bel 06-42129901